Ninja Tune night @ Cactus Club (24/02)

23 Feb

Morgen zijn er heel wat ninja’s in ons landje. Fuse club in Brussel krijgt DJ Food, DK, King Cannibal en The Qemists over de vloer terwijl Cactus Club Hexstatic en Dorian Concept naar Brugge wist te lokken. Wij kiezen voor deze laatste twee kalibers gezien we DJ Food vorige maand in Antwerpen al aan het werk zagen.  Om het audiovisueel aspect meer tot zijn recht te laten komen zal Cactus het concertgebouw in Brugge inpalmen voor deze artiesten.

Hexstatic kennen we vooral van de collaboratie met Coldcut voor het nummer Timber.  In hun optredens is de ervaring van het visuele niet weg te denken. Zij waren immers ook pioniers op dit vlak.  Als we Cactus mogen geloven zullen we een heel eclectische set op ons afgevuurd krijgen, versterkt met top visuals.  Bezoek ook de soundcloud-pagina van Hexstatic. Je kan er gratis zijn ‘Scan Me’ EP downloaden.

http://soundcloud.com/hexstatic

De ‘Wiener’ Dorian Concept is mij minder bekend en daarom gaan we zeker naar Cactus Club om deze kerel wat beter te leren kennen.  Op het Ninja Tune XX- feest in de AB in 2010 hebben we hem ook gemist. Dit keer krijgt hij mijn volle aandacht.  Bring him on!!

Kom binnen een paar dagen terug voor een uitgebreide review van deze avond. Ik kijk er alvast naar uit!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: