Amon Tobin presents ISAM @ Aéronef

24 Mrt

Amon Adonai Santos de Araújo Tobin aka Amon Tobin is één van de meest vooruitstrevende en invloedrijke sound designers dat Ninja Tune ooit onder zijn vleugels heeft genomen. Sinds 1996 producete hij naast talloze singles en EP’s ook al 8 albums op het label. Zijn muziek werd ook gebruikt in films als ‘The Italian Job’ en ‘21′ en hij ontwikkelde ook een album voor het succesvolle video game ‘Splinter Cell’.  Zijn werken zijn stuk voor stuk een bijdrage geweest tot de evolutie van geluid. Deze ‘bad ass’ is razend populair, maar voor de man zelf is dit een onoverkomelijk neveneffect van zijn genialiteit.

Met zijn laatste album ‘ISAM‘ gaat hij ook in 2012 op tournee en maakt hij een korte tussenstop in Frans Vlaanderen. Op 14 mei heeft Aéronef in Lille de eer om dit audiovisueel buitenbeentje op de affiche te laten prijken. Mis deze kans niet want het belooft een ongelooflijke sensatie te worden dat je met de voeten van de grond zal tillen. Het zuigt je helemaal op tot je er misschien ongemakkelijk van wordt.
Aéronef heeft voor mij de reputatie niet de meest verfijnde geluidskwaliteit aan te bieden. Laat ons hopen dat deze Braziliaanse perfectionist zijn totaalspektakel volledig tot zijn recht kan laten komen.
On y va, les ninjas!!

Laat u al even onderdompelen in de wereld van Amon Tobin en bekijk onderstaande trailers

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: