Nicolas Jaar – Essential Mix – 19-05-2012

19 Mei

Wie ook nog maar een klein beetje vertrouwd is met elektronische muziek kent ongetwijfeld BBC’s wekelijkse ‘Essential Mix‘, gepresenteerd door radiolegende Pete Tong. Sinds 1993 ontvangt BBC grootheden uit de hedendaagse elektronische muziek. Vannacht was het eindelijk de beurt aan de 22-jarige Nicolas Jaar, één van de meest talentvolle en vernieuwende producers van het moment. Online zijn er maar heel weinig DJ-sets van deze ‘wonderboy’ terug te vinden. Daarom dat we zo verheugd zijn dat we zijn twee uur durende ‘Essential Mix‘ nu al kunnen terugvinden en downloaden via de ongelooflijke Soundcloudpagina van Rico Passerini.
Wie Rico nog niet kent, moet hier echt héél dringend verandering in brengen. Deze mysterieuze kerel verzamelt en deelt ontzettend veel DJ-sets via zijn profielpagina. Hij is ronduit een begrip!

Download hieronder de alweer heel verrassende set van ‘Mister Jaar‘. Let vooral goed op de fantastische intro. Intussen hoef ik niet meer te zeggen dat ik fan ben van dit jonkie?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: