Compuphonic – Sunset (Feat. Marques Toliver)

23 Jun

Het gaat Maxime Firket aka Compuphonic voor de wind. Sinds zijn digitale release van “Sequoia” in 2010 op zijn eigen Union Match Music kwam zijn carrière pas echt in een stroomversnelling terecht. Dit nummer en hijzelf kregen uiteindelijk nog meer ruchtbaarheid door remixes van Lee Jones en Glimpse.

Nu, twee jaar later kreeg hij de kans van Moodmusic om het “Sequoia EP” uit te brengen.  Dit EP bevat onder andere ook de ‘diskJokke remix‘ en het nieuwe nummer “My House My School
Ondertussen heeft hij met Kolombo, zijn regelmatige partner in crime, ook nog twee gloednieuwe producties de wereld in gestuurd.

So far so good, maar wat vandaag echt mijn aandacht trok was het nummer “Sunset”. Een warme, housy oorworm dat een plaatsje heeft gekregen op het kwaliteitslabel Get Physical Music en ook nog eens onder handen werd genomen door DJ T. Dit deep house nummer heeft alles in zich om een zomerhit te worden.  Op vrijdag 20 juli, dag 8 van het Gentse 10DaysOff-festival, werd deze veelbelovende Luikse producer gevraagd om de avond op gang te trekken voor Maceo Plex en Booka Shade. Dit wordt een absolute elektronische hoogdag voor het legendarische Gentse indoor zomerfestival.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: