Josh Lasden ft. Mátyás Blanckaert – Love At Breakfast

28 Aug

El Futuro Recordings is zeer trots de officiële video clip van “Love At Breakfast” te mogen voorstellen.  De clip zal vanaf deze week te zien zijn op de Belgische tv-schermen.  Justine De Jonckheere (Miss Belgium 2011) en acteur Eric Kempeneers spelen een hoofdrol in de clip dat in kortfilmstijl werd opgenomen. Liefde op het eerste gezicht is het onderwerp van het verhaal. Het kortverhaal krijgt uiteindelijk een andere wending. De scene in de bar is hierbij cruciaal.  Check zelf de video onderaan deze pagina.

De originele versie van het nummer zag eigenlijk in 2010 al het levenslicht en de licht verteerbare vocal mix kreeg vorig jaar ook een plaatsje op de Laundry Day CD.  Ook dit jaar zal de nieuwe remix van de Egyptische Hazem Beltagui op de Laundry Day-compilatie verschijnen.  Josh zelf zal voor de zevende keer op de affiche prijken van het Antwerpse festival.

We wensen El Futuro Recordings en Josh Lasden in elk geval nog veel succes. De deur voor het grote publiek werd alvast op een kier gezet.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: