Arandel – In D (Spitzer Remix)

25 Sep

Agoria’s label staat elke keer opnieuw garant voor topproducties van uiteenlopende genres uit het elektronische spectrum. Dat InFiné heel kieskeurig is, kan de kwaliteit alleen maar ten goede komen. Neem nu Arandel en de broertjes van Spitzer.  In tegenstelling tot heel wat digitale knippers en plakkers zijn zij ware voorvechters van een organische sound.  Vintage analoge synths zijn nooit ver te zoeken in hun nog jonge producties. Stilistische regeltjes, daar hebben zij lak aan. Dit maakt deze Franse studiobeesten tot één van de meest fascinerende nieuwkomers in het wereldje.

Het debuutalbum “In D” van Arandel werd door zowat alle vakbladen de lucht in geprezen. Onlangs zorgden de labelmaatjes van Spitzer voor een innemende exclusieve remix waarbij zij elementen hebben gebruikt uit verschillende nummers van het album.

Headphones bij de hand? Inpluggen en pomp het volume op.  Het nummer met slepende synths en diepe bassen besluipt je en grijpt je met de minste moeite bij de keel. Eénmaal in een wurggreep, dan nestelt het zich onderhuids. Eerste symptomen zijn veelal kippenvel en de onweerstaanbare drang naar meer. Later ga je ongetwijfeld zelf op zoek naar meer van dit dreigende elektronische killervirus.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: