Pachanga Boys – Pachanga Voice

29 Nov

Pachanga Boys zijn het Mexicaanse enfant terrible Rebolledo en de Duitse producer Aksel Schaufler aka Superpitcher. Het duo kwam in 2010 voor het eerst samen om een nummer uit te brengen op Kompakt. De geslaagde combo van Rebolledo’s excentrieke flair en Superpitcher’s jarenlange ervaring zorgde ervoor dat het duo sinds 2010 een drietal limited 12-inches uitbracht op hun eigen label, Hippie Dance. B-kantje “Time” van het “Girlcatcher EP” piekte begin dit jaar in de charts van oa. Tale Of Us, Ryan Davis, Photek, Sasha, Dirtcrew, …

Het duo maakte van de aandacht handig gebruik om hun eerste LP aan te kondigen. “We Are Really Sorry” telt 15 nummers en ligt sinds begin deze maand in de rekken. Bij aankoop krijg je er meteen een CD en DVD bij.
Pachanga Voice“, ons favoriete nummer op deze intrigerende plaat, is een ondeugende uitnodiging voor een diepdonker en bedwelmend feestje. De pulserende beat en de warme en meeslepende baslijn verraadt meteen dat het nummer op zoek gaat naar een diepere roes. De chemie kent pas echt zijn uitwerking rond 1:35 en blijft hypnotiserend zinderen tot het einde.

Het volledige album kan je hier streamen via Kompakt.fm

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: