Bob Moses – Hands To Hold

21 Jan
Bob Moses - Hands To Hold EP - SATLTD 001 - Scissor & Thread

Bob Moses – Hands To Hold EP – SATLTD 001 – Scissor & Thread

Bob Moses, niet te verwarren met de Amerikaanse jazzdrummer, is de samenwerking van twee voormalige schoolvrienden die elkaar een aantal jaren uit het oog waren verloren. Dat het nog steeds klikt tussen hen bewijzen ze met hun debuut-EP ‘Hands To Hold‘ op Scissor & Thread.

Dit werk is een aardige synthese van een jaar experimenteren en aftasten waartoe ze samen in staat zijn. Het resultaat is een heel vette kluif sentiment. Diepgaande teksten en zinnenprikkelende maar eenvoudige melodieën zijn een ongelooflijke katalysator voor het smelten van de poolkappen en alles daartussen. Het weemoedige karakter van de nummers laat ons niet achter als een ellendig hoopje treurnis. Het sublieme van de nummers zit hem net in de simultaan invallende heldere stralen van hoop. Inderdaad, heel doordringend en sentimenteel materiaal! Beeldmooi in zijn eenvoud.

Beluister ‘Hands To Hold‘ onderaan. Maak ook even tijd vrij om kennis te maken met ‘Too Close For Comfort‘ en ‘Val‘. Klik hier om het volledige EP te streamen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: