Misha Mishenko – Strákur Sem Spilar Með Vindi

18 Apr

sp2

Deze ochtend werd MoustacheMusic als het ware door een buitengewoon knappe Russische creatie wakker gekust. Wees gerust, het was geen té vroeg gearriveerde blonde bruid op bestelling. In onze moustache-inbox zat wel de promo-file met het allernieuwste werk van de getalenteerde Russische componist Misha Mishenko.

Zijn emotionele neoklassieke composities leunen sterk aan bij het werk van zijn Scandinavische tegenhangers Olufar Arnalds en Nils Frahm. Met zijn recentste album “Strákur Sem Spilar Með Vindi” (Ijslands voor De man die speelt met de wind) toont hij zijn grenzeloze passie voor het feëerieke Ijsland. Dit werk is een incarnatie van zijn dromen over het hoge Noorden met zijn uitgestrekte valleien, ijskoude kabbelende beekjes en slapende vulkanen. Het Russische label Russian Flowers Blossom In The Space (FBITS) engageerde zich om dit onontgonnen pareltje op te graven en wereldwijd bekend te maken.

Stream het volledige album onderaan. Het tien nummers tellende album kan je ook hier voor een klein prijsje binnenhalen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: