Trish Van Eynde – Goon EP

30 Apr
MSC

Motorcitysounds

Motorcitysounds is een jong en veelbelovend Belgisch label dat zich duidelijk laat inspireren door de Detroit-sound. De MCS-crew stelt vandaag met terechte fierheid hun eerste release voor aan de pers. Niemand minder dan Trish Van Eynde, een gevestigde waarde in het internationale technolandschap, bijt de spits af met haar ‘Goon EP’. Titeltrack “Goon” is een rechttoe rechtaan, repetitief  en uptempo aanval op de dansvloer. Het scherp getande nummer bouwt meermaals geduldig op naar die climax met een gewichtige beat-drop. Remixers van dienst zijn technoveteraan Orlando Voorn en Klaina, naast Trish zelf één van de drijvende krachten achter Motorcitysounds.

Orlando Voorn’s remix geeft het gespierde “Goon” alsnog meer body met die verwarmende diepe baslijn en handige spielerei met de herhalende melodie. Klaina’s interpretatie is minder bouncy maar speelt op een iets diepere manier met melodieën en geeft “Goon” een meer gesofisticeerd gelaat.

Motorcitysounds laat hun eerste geesteskind op 16 mei los op de wereld. De vinyl is gelimiteerd tot 200 kopies. Uiteraard zal er ook een digitale versie hier (via Clone.nl) verkrijgbaar zijn. Onze radar staat op scherp voor toekomstige MCS-releases.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: