Demdike Stare – Testpressing #002

19 Mei
Demdike Stare - Testpressing #002 [LOVE086]

Demdike Stare – Testpressing #002 [LOVE086]

Demdike Stare is terug met een tweede zeldzame testpressing dat gretig flirt met de grenzen tussen experimental en elektronische muziek. “Grows Without Bound” is een intimiderend en monsterlijk analoog experiment dat uitmondt in georkestreerde industriële noise met een zwellende weerbarstige percussie naar het einde toe. Horrorbeats.

B-kant, “Primitive Equitations” is een strak percussiegericht nummer met nerveuze jungle-ritmes en gedempte bassen. Volgens het label, Modern Love, haalt het duo uit Manchester zijn inspiratie bij “Ni – Ten – Ichi – Ryu” van Photek.

Ben je een van de gelukkigen die een exemplaar van deze verzamelitems met handgedrukte hoezen op de kop hebt kunnen tikken? Wij hebben in ieder geval via de Gentse Music Zombi eentje toegeschoven gekregen. Er waren nog een aantal exemplaren voorhanden. Wie snel is, kan misschien nog geluk hebben. Zoniet, hou de komende testpressings van dit geschifte duo maar in de gaten. Ze zullen in ieder geval meer opbrengen dan uw zuurverdiende spaarcentjes op uw bankrekening.

A. Grows Without Bound
B. Primitive Equitations

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: